Bouchardon

De boomoliën of Bouchardon-oliën zijn ontstaan vanuit een intense ontmoeting tussen de mens en natuur.
In 1984 brachten Patrice Bouchardon en zijn vrouw 4 maanden door in de bossen van midden-Frankrijk met als enig verlangen door te dringen tot het mysterie van de bomen. Door open te staan voor het subtiele leven in de natuur en hun observatie telkens te verdiepen ontdekten ze in deze intimiteit met de natuur, hoe deze subtiele energieën weerklank vinden in ons, mensen en onze diepste kwaliteiten wekken en versterken. Het was een zeer diepgaande ervaring die het hen mogelijk gemaakt heeft 9 oliën te creëren die deze energie van bomen en struiken belichamen.
Deze olieen hebben een sterk helende werking. Ze stimuleren onze zelf helende krachten, en helpen ons als mens te ontwaken en onze diepste talenten en mogelijkheden te ontplooien.
De huidige wereld verandert snel en vraagt ons om aandacht. Zowel op maatschappelijk vlak als individueel worden we gedwongen ons aan te passen.
Met welke reële individuele veranderingen worden we geconfronteerd en wat kunnen we doen?
in de energetische boomoliën van P.Bouchardon vinden we de informatie en de kwaliteiten die we samen met het gebruik van onze innerlijke intelligentie kunnen gebruiken om onze innerlijke talenten en mogelijkheden te ontwikkelen en ons aan te passen.


Gebruik van de Bouchardonolie's:
men neemt een paar druppels van de olie in de handpalm deze kan men gebruiken bij massage bij pijnlijke of gespannen plaatsen in baden men laat een bad vollopen en men voegt enkele druppels olie toe aan het water. De olie's worden uitwendig gebruikt
Gebruik Bouchardonelexirs: hiervan kunnen we driemaal daags enkele druppels oraal innemen

Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters