Info Maretakje

Ik ben Schoonackers Kurt, geboren te Adegem en oprichter van Herboristerie 't Maretakje te Adegem.

Eén van mijn grootste hobby's is de natuur, vanaf mijn jeugd voelde ik mij zeer verbonden met de natuur en dan vooral waren het de kruiden en planten die mij fascineerden.
Vandaar dat ik mij aansloot bij een natuurvereniging om zo te kunnen bijleren over planten en kruiden.
Wat later werd ik in de mogelijkheid gesteld om een opleiding te volgen als herborist (kruidenkenner) aan de Europese Academie te Gent.
Een leerzame opleiding die ik met een diploma als herborist afmaakte. Kort erna volgde een opleiding tot Aromatherapie dewelke ik ook met vrucht beëindigde.
Ten slotte mocht de cursus Bachbloesems niet ontbreken en volgde ik deze tevens in de Academie en waarvoor ik ook slaagde.

Mijn vroegere wil om mensen te helpen kon nu dank zij deze bagage en kennis van mijn therapieën iets betekenen voor mensen in de complementaire gezondheidszorg.
De Herboristerie werkt met kruidenpreparaten volgens de kb kruiden lijst van België. De kruiden zullen steeds aangepast worden volgens dit kb.

De herboristerie heeft een registratie bij het favv; de herboristerie is tevens aangesloten bij naredi  
Mensen helpen heeft mij een grote voldoening. Voor een afspraak voor één van deze therapieën kunt U mij altijd contacteren.
1__1__ms1.rvf_1.jpg